Ua avea le BOE ma fa'atau oloa tele mo Samsung Electronics

E tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau a Korea i Saute, o se lipoti faaeletonika mai le Financial Regulatory Authority o Korea i Saute o loʻo faʻaalia ai o Samsung Electronics Co., Ltd. na faʻaopoopoina le BOE o se tasi o le tolu faʻasalalauga faʻaaliga tele i le faʻatau eletise (CE) fanua i le 2021, ma o isi kamupani e lua o le CSOT ma le AU Optoelectronics.

sdadadasd

O Samsung sa avea ma kamupani tele LCD panel i le lalolagi, ae i tausaga talu ai nei, o kamupani i totonu o le atunuu e pei o le BOE ma le CSOT ua vave ona faʻalauteleina a latou maketi.Ua leiloa e Samsung ma LG le fanua, ua sili atu ai le BOE i luga ole LGD e avea ma kamupani pito sili ona tele o le LCD panel i le 2018.

Na muai fuafua Samsung e taofi le gaosia o LCD panels i le faaiuga o le 2020, ae i le tausaga ua tuanaʻi, ua toe alu aʻe le maketi LCD panel, lea na tatala ai le fale gaosi LCD a Samsung mo le isi lua tausaga ma fuafuaga e litaea i le faaiuga o le 2022.

Ae ua suia le maketi o le LCD panel talu mai le faaiuga o le tausaga talu ai, ma ua paʻu tau.Ia Ianuari, o le averesi 32-inisi panel tau na o le $38, i lalo 64% mai Ianuari i le tausaga talu ai.Na faʻaalia ai foʻi le alu ese a Samsung mai le gaosiga o le LCD panel i le afa tausaga.O le a faamutaina le gaosiga ia Iuni o le tausaga nei.Samsung Display, umia e Samsung Electronics co.Ltd o le a sui i luga ole QD quantum dot panels, ma LCD panels e manaʻomia e Samsung Electronics o le a tele lava ina maua.

Ina ia faatelevave le suiga i le isi augatupulaga QD-OLED panels, na filifili Samsung Display i le amataga o le 2021 e taofi le gaosia o laupepa tetele LCD mai le 2022. Ia Mati 2021, na taofia ai e Samsung le laina gaosiga o le L7 i le Campus i South Chungcheong Province, lea na gaosia. laulau LCD tetele.Ia Aperila 2021, na latou faʻatau atu ai le 8th generation LCD production line i Suzhou, Saina.

Fai mai le aufaipisinisi, o le faauieseina o Samsung Display mai le pisinisi LCD ua faʻavaivaia ai le malosi faʻatau a Samsung Electronics i feutagaiga ma tagata gaosi Saina.Ina ia faʻamalosia lona malosi faʻatau, ua faʻateleina le faʻatauga a Samsung ma AU Optronics ma Innolux i Taiwan, ae e le o se fofo umi.

Samsung Electronics 'TV panel tau ua toeititi faaluaina i le tausaga talu ai.Na lipotia e Samsung Electronics na faʻaalu le 10.5823 piliona won i luga o faʻaaliga faʻaaliga i le 2021, i luga ole 94.2 pasene mai le 5.4483 piliona manumalo i le tausaga talu ai.Na faamalamalama mai e Samsung o le mea autu i tua atu o le siitaga o le tau o LCD panels, lea na siitia e tusa ma le 39 pasene i lea tausaga ma lea tausaga i le 2021.

Ina ia foia lenei faʻafitauli, ua faʻavavevave e Samsung lana suiga ile OLED-faʻavae TVS.O le lipoti na fai mai o Samsung Electronics o loʻo talanoa ma Samsung Display ma LG Display mo le tatalaina o le OLED TVS.O le LG Display o loʻo gaosia nei le 10 miliona TV panels i le tausaga, aʻo Samsung Display na amataina le tele o gaosiga o laupepa OLED tetele i le faaiuga o le 2021.

O faʻamatalaga faʻapisinisi na fai mai o loʻo faʻatupuina foi e le au fai laupapa Saina le tele o tekonolosi o le OLED, ae e leʻi oʻo i le tulaga o le gaosiga tele.


Taimi meli: Mati-14-2022