BOE : O oloa LCD o le a maua le avanoa e siitia ai le tele ma le tau

O le BOE A (000725.SZ) na tuʻuina atu ana faʻamaumauga o fesoʻotaʻiga i le aso 22 o Fepuari.Na tali le BOE i fesili i luga o tau o le laulau, AMOLED pisinisi alualu i luma ma luga o le laupapa faʻaaliga, e tusa ai ma minute.E talitonu BOE i le taimi nei, o le aofaʻi o le malosi o le alamanuia o loʻo i ai pea i se tulaga maualalo, ae o loʻo malosi le manaʻoga o le tau, o lea o le a maua ai e oloa LCD le avanoa e faʻafeiloaʻi ai le voluma ma le siʻitia o tau.

BOE A (000725.SZ) na tuʻuina atu le pepa faʻamaumauga o Fefaʻatauaʻiga a le Investor Relations Form ia Fepuari 22, 2023.

Fesili 1: E fa'afefea ona va'aia e le kamupani le tau o le LCD panel ua o'o mai?

Tali 1: I le 2022, o le tamaoaiga o le lalolagi o loʻo faʻavaivaia, o loʻo faʻaauau pea ona vaivai le taumafaina, ma o loʻo aʻafia tagata faʻatau oloa faʻatau oloa.O le semiconductor faʻaalia pisinisi na faʻaauau pea le agaʻi i lalo o le afa lona lua o le 2021, ma faʻaauau pea ona faʻaitiitia le faʻatinoga o pisinisi i le tausaga atoa.

E tusa ai ma faʻamatalaga a le vaega lona tolu a le ofisa faufautua, i le kuata muamua o le 2023, o le tau o oloa tetele o le LCDTV na tumau pea le mautu.O loʻo faʻaauau pea ona faʻaitiitia le paʻu o oloa IT, ma o nisi o tau o oloa ua taofia le pa'ū.I le taimi nei, o le aofaʻiga malosi o le alamanuia o loʻo i ai pea i se tulaga maualalo, faʻapipiʻi i luga o le tulaga maualalo o loʻo iai nei, ae o le manaʻoga mo le faʻatupulaia o tau e malosi, o oloa LCD o le a maua le avanoa e faʻafeiloaʻi ai le voluma ma le siʻitia o tau.

E le gata i lea, e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga a le lala sooupu faufautua, 2023, o le a toe foʻi mai i le tuputupu aʻe le tele o manaʻoga o oloa LCD, aemaise o le maketi TV o le a faʻaauau pea i le tele.Ole a toe fo'i le fa'aaliga fa'aalia semiconductor ile fe'avea'i masani ole vaitau.

Fesili 2: O le a le tulaga o le atinaʻeina o pisinisi AMOLED fetuutuunai i le 2022?

Tali 2: I le 2022, o le aofaʻi o faʻatauga a le AMOLED fetuʻunaʻi na tumau pea le tuputupu aʻe, o lona faʻaogaina i luga o le telefoni feaveaʻi na faʻaauau pea ona faʻateleina, ma na aliaʻe mai i fanua faʻaoga fou e pei o api komepiuta ma taavale.Peita'i, na a'afia i le vaivai o le fa'aaogaina o uta, o le aofa'iga o le fa'atupulaia o uta o pisinisi na maualalo ifo nai lo le mea na fa'amoemoeina.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le faʻatauvaʻa taugofie i le va o nisi o tagata faʻatau oloa ulufale, ma o le tau o oloa AMOLED fetuutuunai ulufale-ua matua pa'ū tele.

Fesili 3: E faʻafefea ona alualu i luma le pisinisi AMOLED fetuutuunai?

Tali 3: I le feagai ai ma le tele o aʻafiaga leaga o le maketi, na ausia e le kamupani le taunuʻuga faʻaulufaleina o le AMOLED fetuutuunai i le 2022, ma faʻaauau pea ona faʻatumauina le siʻitia o le sili atu i le 30% pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai.O le vaega o oloa maualuluga na fa'atupula'ia fa'apitoa, ma o le tele o gaosiga fa'atosina na ausia i matā'upu fa'aoga fou e pei o ta'avale ma komepiuta feavea'i.

Ae ui i lea, o le pisinisi AMOLED fetuutuunai a le kamupani o loʻo tumau pea i lalo o le mamafa ona o le faʻaititia o le tau ma le paʻu tele o tupe maua mai tagata faʻatau Android.

I le 2023, a o faʻaauau pea le faʻatupulaia o pisinisi AMOLED fetuutuunai a le kamupani, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le vaega o tagata o tausia.O loʻo faʻamoemoeina o le faʻaleleia o oloa a le kamupani AMOLED o loʻo faʻamoemoeina e faʻatumauina le tuputupu aʻe tele.I le taimi lava e tasi, o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia e le kamupani le tele o uta o oloa maualuga, faʻaleleia le manuia o le faʻatau oloa, faʻalauteleina le faʻateleina o le LTPO, gaugau, taavale, IT ma isi tekinolosi fou ma vaega fou, ma taumafai. e fa'aleleia atili ai le fa'atinoga o pisinisi fa'atatau AMOELD.

Fesili 4: O a tulaga fa'atauva a le kamupani i le tulaga o fa'aaliga i totonu o ta'avale?

O le BOE o loʻo galue malosi i le faʻaaliga i luga o le laupapa mo le tele o tausaga.O le BOE Fine Electronics e na'o le pau lea o le fa'aaliga fa'aaliga a le kamupani ma le fa'avae pisinisi fa'apitoa.

I tulaga o tekinolosi faʻaaliga, ua faʻalauiloa e le kamupani oloa faʻaaogaina AMOLED fetuutuunai, MiniLED, BDCELL ma isi tekonolosi faʻaaliga maualuga, lea o loʻo faʻaaogaina lautele i le augatupulaga fou o taʻavale fesoʻotaʻi atamai.I le tulaga o punaoa gafatia, faʻalagolago i le kamupani a-Si, LTPS, Oxide tekinolosi punaoa, o loʻo faʻaauau pea ona faʻaleleia atili le faʻatulagaina o pisinisi faʻaaliga a le kamupani, ma faʻaauau pea ona faʻaleleia le fua ma le fausaga o oloa.E tusa ai ma faʻamatalaga a le lala sooupu faufautua lona tolu, talu mai le afa muamua o le 2022 BOE o loʻo faʻaalia le faʻatauga o le maketi o le maketi mo le taimi muamua na ausia ai le muamua o le lalolagi, o le kuata lona tolu na faʻaauau pea ona faʻaauau pea le faʻasoaina o maketi i le lalolagi o le muamua, o le maketi o le sili atu i le 16. %.

E le gata i lea, o le BOE Fine Electronics Chengdu on-board Display Base ua faʻaaogaina i le 2022. O lenei faʻavae faʻavae o loʻo i ai se faʻaletausaga faʻaletausaga e tusa ma le 15 miliona faʻaaliga i luga o le laupapa, lea e mafai ona ufiufi LCD i luga o le laupapa faʻaaliga faʻaaliga mai le 5 inisi i le 35 inisi, fesoasoani e faʻaauau le faʻalauteleina o le faʻatauvaʻa o pisinisi faʻapitoa.


Taimi meli: Feb-28-2023