CCTV Tupe: O tau o TV mafolafola ua si'itia i luga i le 10% i lenei tausaga ona o le utiuti o le sapalai o mea mata.

E tusa ai ma le CCTV Finance, o le aso malolo o Me o le taimi masani lea e faʻaaogaina ai mea faigaluega a le fale, pe a le laiti faʻaitiitiga ma faʻalauiloa.

Peita’i, ona o le si’itia o tau o mea mata’utia ma le utiuti o le sapalai o fa’aaliga fa’aaliga, ua matua’i si’itia ai le tau o fa’atauga o TV i le aso o Me o lenei tausaga, pe a fa’atusatusa i tausaga ua mavae.

E tusa ai ma le lipoti e faatatau i ai, na taʻu atu e le pule o le faleoloa o se faleoloa tele o meaafale i Beijing i le au tusitala e faapea ona o le aafiaga o le maualuga o tau o le panel ma isi mea, o le tau averesi o latou faʻatauina TV faʻasalalau i le aso o Me o le a siitia mai. 3,600 RMB i le kuata muamua i le 4,000 RMB, lea e maualuga atu foi nai lo le vaitaimi tutusa i le lua tausaga talu ai.

O Jin Liang, o le pule sili o Beijing Gome, na ia taʻu atu i le au tusitala e faapea o panels e tusa ma le 60 i le 70 pasene o le tau o le meafaigaluega atoa, ma o suiga i le tau o panels o le a taʻitaʻia saʻo ai i luga o tau o talosaga, lea o loʻo faʻaauau pea ona siitia i le taimi nei. vaitaimi, faatasi ai ma se si'itaga averesi e 10 i le 15 pasene pe a faatusatusa i le amataga o le tausaga.

I le taimi nei, o le tele o atinaʻe e faʻalagolago i le lelei o faʻatasiga taʻitasi tetele e faʻafefe ai le mamafa o le siʻitia o tau.

Fai mai lipoti tau tupe a le CCTV e faapea o ata polarized o le autu lea o mea e fa'aali ai laulau mafolafola TV.I le lalolagi tele polarized pisinisi gaosiga o ata tifaga, o le kuata muamua o le tausaga-i-tausaga tuputupu aʻe o le sili atu i le 20%, o loo i ai pea i le tulaga o le gaosiga atoatoa ma le faatauina atu.

E tusa ai ma le malamalama a China LCD network, e uiga i se isi mea autu o le laulau - tioata substrate, o le kamupani sili ona tele o le United States Corning Glass na faasilasilaina le siitia o tau.

E talitonu le au'ili'iliga o alamanuia, o le manatu i le ata polarized, ipu tioata, aveta'avale IC ma isi mea mata'ina o lo'o i ai pea i fafo o fa'asoa, ae o lo'o fa'apipi'iina le mana'oga mo le vaitau vaivai e le malamalama.

O le tau o le TV panel e faʻamoemoe e faʻaauau mo se vaitaimi.

O le sapalai ma le mana'oga o le LCD o le a utiuti i le 2021 atoa.

O nisi o ofisa o loʻo valoia o le a faʻaauau pea le sapalai ma le manaʻoga i le kuata lona tolu o lenei tausaga.

Faʻateleina talosaga tetele e tolu, e pei o le TV, komepiuta feaveaʻi ma le mataʻituina, faʻavavevave mai ia Mati e oʻo i le faaiuga o Aperila, faʻatasi ai ma le averesi o tau o le TV panel e sili atu i le 6 pasene.

E 11 masina ua si'itia ai pea tau a le laulau ma ua fa'amoemoe e toe si'i a'e ia Me.


Taimi meli: Apr-28-2021