I le 2022, o le a fa'atupula'ia le malosi o le laulau a le tupulaga lona valu i le 29%

O le faʻamaʻi COVID-19 ua faʻaosofia ai se avanoa maketi mo le faʻaitiitia o le tamaoaiga ona o loʻo faʻaleagaina ai le lalolagi, e tusa ai ma le lipoti lata mai a Omdia.Faʻafetai i le olaga fou o le galue mai le fale ma suʻesuʻe mai le fale, o le manaʻoga mo komepiuta feaveaʻi ua matua faʻatupulaia talu mai le faʻamaʻi o le COVID-19 i le 2019. Mo le au gaosi oloa, o loʻo i ai foi fuafuaga e faʻatuputeleina le gaosiga o api mai le 2020 e faʻafetaui ai le fuafuaina o masina taʻitasi. faʻateleina le manaʻoga mai tagata faʻatau PC.

I le 2021, i lalo o le faatosinaga a le LG Display o Korea i Saute e faʻateleina ai le gaosiga gafatia o le laupepa komepiuta api, ma le HKC Faʻaaliga o Saina e amata ai le tele o gaosiga o laupepa komepiuta, o le gaosiga o le laupepa o le a sili atu ona tupu i le 8th tupulaga laina, ma o le a oʻo atu i le fua o le 200,000 fasi i le masina i le faaiuga o le 2021. Aʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina e le HKC Display le gafatia o le gaosiga o masina o le laina 8 ma o loʻo fuafua foi e le au gaosi oloa i Taiwan e faʻafeiloaʻi lau laupepa PC i le laina 8, o loʻo valoia i totonu. O le 2022 api PC panel gaosiga gafatia o le a faʻaauau pea ona tupu i le 29% YoY i le laina 8, faʻamuamua i le maualuga o le tuputupu aʻe o komepiuta komepiuta o augatupulaga uma.

Faʻauluina e le AUO ma le TCL, o le gaosiga o le gaosiga o le api PC panel e faʻavae i luga o le LTPS e faʻavae i luga o le 6 tupulaga laina o loʻo faʻamoemoeina e faʻaauau pea ona tuputupu aʻe i le 15% YoY i le 2021. I se faʻatusatusaga, ona o le laʻititi o le gaosiga o le gaosiga o le 5th generation line, e leai se fa'aauauina o le fa'alauteleina o api PC panel gaosiga, Na'o Samsung Fa'aaliga o le a fa'atupuina malosi lana 5.5-tupulaga OLED api i le tausaga a sau.

fds

O le au suʻesuʻe sili i Omdia, Lin Xiaoru na fai mai o fuafuaga a le au gaosi oloa e faʻalautele le gaosiga o le PC PC, ina ua maeʻa le tausaga ma le afa o le maualuga o le manaʻoga i le maketi PC, o le manaʻoga mo panels 11.6-inisi, taʻitaʻia e Chromebooks, na amata ona pa'ū i totonu. o le ogatotonu o le tausaga nei, lea e foliga mai ua fa'aoso le matagi mo se suiga mulimuli ane i le maketi o sapalai ma mana'oga.I le aotelega o pisinisi PC, o le mea e laoa ai le le lava o meafaitino e faʻatumauina i le pito i lalo ole OEM, nai lo le pito o le laulau.I le taimi nei, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalauteleina e le aufaipisinisi le gaosiga o le gaosiga o komepiuta komepiuta, o lona uiga o le manaʻoga mo le laupepa komepiuta i le 2022 o le a faʻataʻitaʻiina ai le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le PC panel i le lumanaʻi.


Taimi meli: Aukuso-28-2021