Innolux: O le tau o le laulau tele e fa'atatau e si'itia i luga i le 16% ile Q2

O le sauai a le Panel Innolux na maua le NT $10 piliona mo le kuata lona lua i le laina.I le vaʻai i luma, fai mai Innolux o loʻo tumau pea le sapalai o le sapalai ma o le a tumau pea le le lava o manaʻoga i le kuata lona lua.O loʻo faʻamoemoeina o le a tumau pea le faʻapipiʻi o uta o paneli tetele i le kuata talu ai, ae o tau masani e faʻamoemoe e siitia i le 14-16 pasene kuata i le kuata, ae o le a paʻu i lalo le 1-3 pasene le kuata i le kuata.

Na fa'ailoa e Innolux o lo'o tumau pea le sapalai o laina sapalai i luga i le kuata lona lua.E tusa ai ma le manaoga, faatasi ai ma le siitia o le olaga fou e leai se fesoʻotaʻiga i le vaitau o le faʻamaʻi, faʻaosofia e le manaʻoga mo oloa tau aʻoaʻoga ma le faʻaleleia atili o faʻamatalaga o oloa faʻaeletoroni, o loʻo faʻamoemoeina o le a tumau pea le gafatia o le laulau ma o le tau o le tau o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau.

Vaʻai i le lumanaʻi, fai mai Innolux o le a faʻaauau pea ona faʻalauiloa oloa maualuga-taua ma eseesega i le fanua o le laulau ma le le faʻaogaina o le laulau, faʻamalosia le manatu autu o le "suiga ma le oso maualuga", atiina ae le gaosiga atamai ma suiga numera, faʻamalosia. tu'uina atu filifili pulega gafatia, ma optimize le fa'aogaina o le gaosiga gafatia.

O tupe maua a le Innolux ia Aperila na faʻamalosia foi e ala i le faʻaauau pea o le siʻitia o tau o le laulau.O tupe maua na tu i le NT $30 piliona mo masina sosoo e lua ma oo atu i le NT $30.346 piliona mo le masina e tasi, faatasi ai ma le faaitiitia faalemasina o le 2.1% ma le siitaga o le tausaga i le tausaga e 46.9%.I totonu o le fa masina muamua, o le aofaʻi o tupe maua na oʻo atu i le NT $114.185 piliona, i luga 60.7% i lea tausaga ma lea tausaga, ae o le uta na aʻafia i le utiuti o le sapalai o vaega, i lalo mai le masina talu ai.

I le vaʻai i luma, o le tulaga lautele o maketi maketi o loʻo faʻaauau pea ona vevela, o loʻo faʻamoemoe le AUO o le sapalai ma le manaʻoga i le kuata lona lua o loʻo tumau pea, o le tau masani o le vaega atoa o loʻo faʻamoemoeina e faʻaauau pea ona faʻatupulaia e 10-13%, e ui lava o taimi pupuu. vaega e aofia ai le taavale IC, substrate tioata, substrate pepa apamemea PCB, mea afifiina ma isi fufusi, ae mafai lava ona faateleina uta e 2-4% kuata i le kuata.


Taimi meli: Me-18-2021