O lo'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia fa'alelei LCD i le Q2

O atunuu i le lalolagi atoa o loʻo aloese mai fesoʻotaʻiga lautele e ala i fesoʻotaʻiga telefoni ma le auai i vasega mamao, lea na mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo komepiuta feaveaʻi ma papa.

I le kuata lona lua, ua fa'ateteleina le le lava o meafaitino ma fa'ateleina le tau o meafaitino, ma fa'ateleina ai le tau o le laulau tele.O le tamaoaiga o aiga e faʻaosoina ai le manaʻoga o le televise ma le IT panels, ma o le faʻamautu tulaga o le sapalai sapalai o loʻo faʻateleina pea ae leai se faʻaititia.I le aotelega, i le taimi o le kuata muamua, na siitia ai le tau o le laulau e tusa ma le 8 ~ 15%, o le komepiuta komepiuta i le 10 ~ 18%, ma e oʻo lava i le televise na faʻatupulaia ile 12 ~ 20%.I le aotelega, ua faaluaina le si'itia o tau a le vaega talu mai le tausaga talu ai.

E le gata i lea, na toe faʻaleleia e le Asahi Glass Co. Ltd le fale gaosimea, ae o le gaosiga atonu e le faia seia oʻo i le kuata lona tolu.Talu ai ona o le kamupani sili ona tele o le Generation 6 ipu tioata, o le gaosiga o le IT panel na matua a'afia ai.

I le taimi nei, na faʻasalalau talu ai nei e Corning le siʻitia o tau ona o le maualuga o tau o meafaitino, lea e faʻateleina ai le tau o le laulau e tusa ai, ma faʻamoemoe o le a faʻaauau pea le siʻitia o tau ia Aperila ma Me.

I le itu o le komepiuta, Chromebooks o loʻo faʻaauau pea ona le maua, faʻatasi ai ma le HD TN panels i luga $1.50 i le $2 ma IPS panels i luga $1.50.O si'itaga o le tau o le laulau na fa'ateleina ai fo'i le kuata muamua o tupe maua a le fale gaosimea, o le tau lona lua e le'i suia, o le tau o le kuata e o'o lava i le 10 i le 20 pasene, o lea e tatau ai ona lu'iina e le fale gaosi oloa se fa'amaumauga fou i tupe mama ta'ikuata. .

O punaoa tau alamanuia fai mai o loʻo faʻatumuina e tagata faʻatau oloa o lau LCD mo le maketi faʻatau atu o televise ma isi meafaigaluega, ae o lenei mea ua faʻateleina ai le le lava o meataalo faʻaalia avetaavale ma mea tioata, e aʻafia ai uta moni o lau LCD o lapopoa eseese ma iʻu ai i le tau faʻaauau. faateleina, fai mai le lipoti.

Talu ai na faʻamutaina e le Samsung Display le tuʻuina atu o laupepa LCD i le faʻaiʻuga o le kuata muamua o le 2021, o le aofaʻi o sapalai o TV ma api laupepa o le a faʻapupulaina i tausaga a sau ona o le mamafa mai le manaʻoga.


Taimi meli: Apr-19-2021