O fale gaosi oloa a le NB o loʻo faʻapipiʻiina le uta, o le mea lea o le le lava o meafaitino o le a faʻaleagaina

I le afa muamua o lenei tausaga, o uta na matua faʻamalosia i le faʻatupulaia o le le lava o meafaitino i luga o le sapalai sapalai.. Le su'esu'egamatagaluega o loʻo faʻamoemoeina le DHL (Dell, HP, Lenovo) ma le faaluaina A (Acer, Asustek) ma isi ituaiga o fale gaosi oloa faʻavavevave taimi uta, so e foliga mai e le lavamauafaateteleina. Ae faatasi ai mafa'agesegesemanaoga i le kuata lona fa ma le gafatia fou o loʻo oʻo mai i luga o le vaitafe, o le le paleni o loʻo faʻamoemoe e faʻaleleia tele.

I le vaʻavaʻai i le le lava o sapalai i le maketi PC ina ua maeʻa le kuata lona lua, na iloa ai e le DigiTimes Research e oʻo atu i le faaiuga o le kuata lona lua, o le le lava o panel modules, i luga o le laupapa ICs ma processors na sili atu i le 10 pasene le maualuga.. I totonu o le module panel, mai le IC drive, IC pulega mana (PMIC), puʻupuʻu taimi (T-CON IC) i vaega laupapa IC, e le faʻaleleia le va.. E le gata i lea, i le vaega IC o le laupapa, e aofia ai le leo IC, USB pulea IC, PMIC ma isi vaega, o loʻo i ai foi le le lava o le sili atu nai lo le 10%, ma faia ai le va atoa i le va o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le komepiuta e oʻo atu i le faalua. numera.

O le su'esu'ega a le Digitimes na fa'atatauina e le'o iai le va o le sapalai o ICs ma le PMICsafaʻaleleia atili, ma o le tuʻuina atu o ICs faʻatonutonu USB ua faʻateteleina foi ona o le tumutumu i fafo o le manaʻoga mo ICs taʻavale ma fesoʻotaʻiga.. I le taimi lava e tasi, o le aofaʻi atoa o manaʻoga mo CPU ma le GPU processors i le vaega o uta-board IC o le a faʻateleina ona o e-taʻaloga, faʻamafanafanaga taʻaloga, mining ma faʻamaumauga, ma isi, ma o le a faʻaauau pea ona faʻateleina le va i le lona lua. afa o le tausaga.

E le gata i lea, o le le lava o GPU mai le afa lona lua o le tausaga talu ai e oʻo mai i lenei tausaga o loʻo faʻatapulaʻaina lava i mea leaga e pei o le malosi i luga ma le leai o ni uta, lea o le a faʻalauteleina ai le va pe a oʻo mai le vaitau maualuga o taumafa masani i le afa lona lua o lenei. tausaga.

O le Digitimes Research, e ui i lea, o loʻo faʻamoemoeina le maualalo o le manaʻoga mo le NB i le kuata lona fa aʻo faasolosolo malie le faʻaleleia o le faʻamaʻi o le lalolagi ma o le a faʻalauiloaina se mea fou poʻo le suia o le IC i lena taimi, e oʻo atu ai i le faʻaleleia atili o le sapalai..

Ona o le le lava o meafaitino, DigiTimes Research o loʻo faʻamoemoeina le utaina o komepiuta feaveaʻi i le lalolagi atoa e tulai kuata i kuata i le afa muamua o lenei tausaga, ina ua maeʻa le maualuga i le 62 miliona iunite i le kuata lona lua, e faʻagesegese le kuata i luga o le kuata i le kuata lona lua, ma faʻaitiitia i le taimi lava e tasi kuata i luga o le kuata. i le kuata lona fa, ma uta na o le 57 miliona iunite i kuata.Ua pa'u laititi lea mai le 57.5 miliona i le kuata muamua o lenei tausaga.


Taimi meli: Iul-14-2021