Laiti ma feololo LCD panels ua leai ni fa'atauga ogaoga, o le tau fa'asili e sili atu i le 90%

ews4

I le taimi nei, o le faʻafitauli o le le lava o le IC i le lalolagi e ogaoga, ma o loʻo salalau pea le tulaga.O pisinisi ua a'afia e aofia ai le gaosiga o telefoni fe'avea'i, ta'avale ta'avale ma fale gaosi PC, ma isi.

O faʻamaumauga na faʻaalia ai le maualuga o tau o le TV i le 34.9 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, na lipotia mai e le CCTV.Ona o le le lava o tupe meataalo, ua siitia le tau o le LCD panel, e le gata i le siʻitia o tau o seti TV, ae o le tele foi o oloa.

E le gata i lea, o tau o le tele o ituaiga o TELEVISIONS ma siaki ua siitia i le selau o RMB talu mai le amataga o le tausaga i luga o faʻatauga faʻatau pisinisi.O le pule o se fale gaosi TV i Kunshan, Jiangsu itumalo, fai mai LCD panels sili atu i le 70 pasene o le tau o se seti TV.Talu mai Aperila i le tausaga talu ai, o le tau o le LCD panels na amata ona siitia, o lea e mafai ai e pisinisi ona siitia le tau o oloa e faʻafaigofie ai le faʻaogaina o le mamafa.

Ua lipotia mai e faapea ona o le faamai, o le manaoga mo TV, komepiuta feaveai ma masini tablet i maketi i fafo e matua malosi lava, lea e mafua ai le le lava o LCD panels ma le siitia o tau.E oʻo mai ia Iuni 2021, o le tau faʻatau o panels laiti ma feololo 55 inisi ma lalo ua faʻatupulaia e sili atu i le 90% tausaga taʻitasi, ma 55-inisi, 43-inisi ma 32-inisi panels i luga 97.3%, 98.6% ma le 151.4% i lea tausaga ma lea tausaga.E taua le taʻua o le le lava o meafaitino mo le tele o LCD panels ua faʻateleina ai foi le feteʻenaʻi i le va o le tuʻuina atu ma le manaʻoga.O le tele o tagata atamamai e faʻamoemoe o le le lava o le semiconductor e tumau mo le sili atu ma le tausaga ma e mafai ona oʻo atu ai i le toe faʻavasegaina o le lalolagi o gaosiga o masini.

“So’o se mea lava e iai se mata e fa’apipi’i i totonu o le a a’afia i nei si’itaga o tau.E aofia ai tagata fai PC, e mafai ona aloese mai le siitia o tau e ala i le faatauina atu o latou masini i le tau lava e tasi, ae i isi auala e faafaigofie ai, e pei o le itiiti ifo o le manatua, "o le tala lea a Paul Gagnon, faatonu sinia o suʻesuʻega mo masini faʻatau i le kamupani auʻiliʻili Omdia.

Ua matou vaʻaia le siʻitia tele o le tau o TV LCD, ma le faʻateleina o le tau o LCD panels, e faʻafefea la ona tatou vaʻai i lenei mea?O le a sili atu foi le taugata o TV?

Muamua, se'i o tatou va'ai i ai mai le va'aiga fa'atau oloa.A'afia i le le lava o tupe meataalo i le lalolagi atoa, o le a iai se aafiaga manino o le pisinisi uma e fesoʻotaʻi ma chip, i le amataga o le aʻafiaga atonu o telefoni feʻaveaʻi ma komepiuta ma isi alamanuia, o nei mea e faʻaoga saʻo i tupe meataalo, aemaise lava le alamanuia chips maualuga. , ona amata loa lea ona avea ma isi alamanuia fa'atupuina, ma o le LCD panel o se tasi oi latou.

O le toʻatele o tagata e manatu o le LCD panel e le o se mataʻitu?Aisea tatou te manaʻomia ai se chip?

Ae o le mea moni, e manaʻomia e le LCD panel le faʻaogaina o meataalo i le gaosiga o le gaosiga, o le mea lea o le autu o le LCD panel o se pu, o le mea lea i le tulaga o le le lava o tupe meataalo, o le gaioiga o le LCD panels o le a sili atu ona manino le aʻafiaga. , o le mea lea tatou te vaʻaia ai se faʻaopoopoga tele i le tau o LCD panels.

Lona lua, seʻi o tatou vaʻavaʻai i le manaʻoga, talu mai le faʻamaʻi o le faʻamaʻi na amata i le tausaga talu ai, o le manaʻoga mo TV, komepiuta feaveaʻi ma masini papalama ua matua maualuga lava, i le tasi itu, e toʻatele tagata e tatau ona nonofo i le fale, o lea e iai se taua tele. faʻateleina le manaʻoga mo nei oloa faʻatau i aso taʻitasi, e manaʻomia ona faʻaaogaina e faʻaumatia ai le taimi.I le isi itu, e toʻatele tagata e manaʻomia le galulue i luga ole laiga ma ave vasega ile luga ole laiga, lea e mautinoa e taʻitaʻia ai le siʻitia tele o manaʻoga mo mea faʻaeletoroni.O le mea lea, o le ai ai se faʻaopoopoga tele i le manaʻoga mo oloa LCD.I le tulaga o le le lava o le sapalai ma le faateleina o le manaoga, o le tau o le maketi atoa o le a mautinoa lava le maualuga ma maualuga.

Lona tolu, o le a se mea e tatau ona tatou mafaufau i ai e uiga i le galu o loʻo i ai nei o le siʻitia o tau?Mata e tumau?I le tautala faʻamoemoe, e mafai ona tatou manatu o tau o le LCD TV ma le LCD o loʻo i ai nei atonu e faigata ona faʻaalia i se taimi pupuu o faʻasaʻoga, e mafua ona o le le lava o chip i le lalolagi atoa o loʻo faʻaauau pea, ma atonu e leai se toomaga taua i se taimi puupuu.

I lalo la o ia tulaga, o le LCD TV e foliga mai o le a faʻaauau pea ona siitia le tau.O le mea e lelei ai, o oloa LCD panel e le o ni oloa fa'atau.Afai e mafai e le fale LCD TV ma isi oloa ona lagolagoina le faʻaogaina, atonu e atamai le faʻatali mo se taimi, mo se faʻaitiitiga taua aʻo leʻi faʻatau.


Taimi meli: Aukuso-19-2021